50 Najbardziej Kreatywnych w Biznesie

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

Konkurs Mixx Awards

Lydia wyróżniona brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

Robot Lydia, rozwiązanie Voicetel Communications i Web2Metrics otrzymał brązową statuetkę w konkursie Mixx Awards podczas gali finałowej

EY Przedsiębiorca Roku 2018

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

22 listopada podczas finałowej gali EY Przedsiębiorca Roku 2018 został wyłoniony zwycięzca. Prezes Voicetel, Dawid Wójcicki walczył w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność

EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Voicetel Communications,  Dawid Wójcicki znalazł się wśród 14 finalistów 16 edycji konkursu EY Przedsiębiorca Roku, w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność