Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

EY PRZEDSIĘBIORCA ROKU

W tegorocznym finale polskiej edycji konkursu EY Przedsiębiorca Roku znalazło się 14 przedsiębiorców z 11 firm, w tym prezes Voicetel Communications, Dawid Wójcicki. Wyłonieni finaliści reprezentują trzy kategorie konkursowe: Produkcję i Usługi, Nowe Technologie/Innowacyjność oraz Nowy Biznes. O tym, kto otrzyma tytuł Przedsiębiorcy Roku 2018, dowiemy się 22 listopada podczas uroczystej gali.

W finale 16. edycji konkursu EY Przedsiębiorca Roku znaleźli się:

• Bartłomiej Skrzydlewski, Amplus
• Wiesław Żyznowski, Mercator Medical
• Adam Mokrysz, Mokate
• Wiktor Schmidt i Jakub Filipowski, Netguru
• Paweł Gurgul i Wojciech Gurgul, PGS Software
• Krzysztof Kostowski, PlayWay
• Edward Bajko, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
• Jarosław Królewski, Synerise
• Michał Grams i Paweł Brach, TogetherData
Dawid Wójcicki, Voicetel Communications
• Filip Granek, XTPL

“W 16. edycji konkursu EY Przedsiębiorca Roku po raz kolejny nagrodzimy twórców polskich firm, którzy zmieniają nasze otoczenie, wpływają na rozwój gospodarczy Polski, a co więcej – mają pasję i odwagę, aby realizować marzenia. Z prawdziwą satysfakcją obserwujemy jak zmieniają się firmy naszych laureatów oraz to, jak często – dzięki swojej elastyczności i innowacyjności – skutecznie konkurują na arenie międzynarodowej. Finaliści 16. edycji konkursu EY reprezentują szybko rosnące firmy, które mogą być inspiracją dla innych polskich przedsiębiorstw” – mówi Jacek Kędzior, Partner Zarządzający EY.

Niezależne od EY Jury podejmie decyzję o wyborze najlepszego przedsiębiorcy, uwzględniając takie obszary, jak: przedsiębiorczość, strategia, działalność międzynarodowa, innowacyjność oraz relacje z pracownikami i otoczeniem. W skład Jury wchodzą wybitne osobowości biznesu, w tym laureaci poprzednich edycji konkursu.

Zdobywcę tytułu EY Przedsiębiorca Roku 2018 oraz zwycięzców w kategoriach Produkcja i Usługi, Nowy Biznes, Nowe Technologie/Innowacyjność poznamy podczas Gali Finałowej, która odbędzie się w czwartek, 22 listopada. Wydarzenie będzie transmitowane TVN24 BiS. Zwycięzca konkursu będzie reprezentować Polskę podczas międzynarodowego finału, gdzie zmierzy się z laureatami lokalnych edycji konkursu z około 60 krajów. Gala World Entrepreneur of the Year odbędzie się w czerwcu 2019 roku, w Monte Carlo.

To dla nas wielki zaszczyt i ogromny sukces znaleźć się na szczycie wśród tak zacnych firm i wpływowych przedsiębiorców. Jako firma jesteśmy dumni z Prezesa, że zaszedł tak wysoko.

Spotkanie dla Inwestorów Indywidualnych

Voicetel z Inwestorami Indywidualnymi

Voicetel Communications S.A. zorganizował spotkanie z Inwestorami Indywidualnymi 27 września 2018 r. w Warszawie, w Golden Floor Tower.

Lydia wyróżniona w kategorii: Digital Marketing - innowacja internetowa.

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications wyróżniony

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył wyróżnienie w konkursie Golden Arrow, w kategorii: Digital Marketing - Innowacja Internetowa.

Altar oraz Voicetel partnerami

Altar podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel

Altar, dostawca systemu Contact Center, podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel – liderem technologicznym rozwiązań klasy conversational AI.