Spotkanie dla Inwestorów Indywidualnych

RELACJA ZE SPOTKANIA Z INWESTORAMI INDYWIDUALNYMI

27 września na 32 piętrze budynku Golden Floor Tower w Warszawie odbyło się spotkanie Voicetel Communications S.A. z Inwestorami Indywidualnymi. Spotkanie organizowane było we współpracy ze Stowarzyszeniem Inwestorów Indywidualnych, które też słowem wstępu o spółce otworzyło całe wydarzenie.

Podczas kilkugodzinnego spotkania Prezes Dawid Wójcicki opowiedział o najważniejszych aspektach działalności spółki Voicetel Communications. Opis działania technologii Brilliance oraz problemów firm z telefonicznym kontaktem z klientami, które bazujące na niej produkty rozwiązują, poprzedził umiejscowieniem Voicetel na światowym rynku Conversational AI. Duży nacisk położył na opis corowego produktu firmy – Dialli, czyli wirtualnej asystentki dla małych i średnich przedsiębiorstw. Uczestnicy spotkania dowiedzieli się również o ambitnych planach rozwojowych spółki, w tym ekspansji na rynki zagraniczne. Spotkanie zakończyło się omówieniem najważniejszych pozycji bilansu. Przez cały czas trwania prezentacji, jak i podczas przerw kawowej i coctailowej uczestnicy mieli możliwość zadawania pytań dotyczących firmy Zarządowi spółki oraz jej pracownikom odpowiedzialnym za rozwój technologii, jej produktów i biznes development.

Dodatkową atrakcją wydarzenia była możliwość samodzielnego skonfigurowania oraz przetestowania robota głosowego Dialla w dwóch specjalnych bukach telefonicznych. Każdy z uczestników otrzymał również voucher Alter You z numerem do swojej osobistej Asystentki Poczty Głosowej.

PREZENTACJE ZE SPOTKANIA DO POBRANIA:

Voicetel Communications S.A. oraz jej pozycja na światowym rynku Conversational AI

Obszary działalności Spółki

Dialla – wirtualna asystentka dla SME

Plany rozwojowe Voicetel Communications S.A.

Omówienie wybranych pozycji bilansu

Prezes Voicetel Communications zapowiedział, że Spotkanie dla Inwestorów Indywidualnych było pierwszym w karierze spółki, ale na pewno nie ostatnim.

Poniżej fotorelacja ze spotkania:

Konkurs Mixx Awards

Lydia wyróżniona brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

Robot Lydia, rozwiązanie Voicetel Communications i Web2Metrics otrzymał brązową statuetkę w konkursie Mixx Awards podczas gali finałowej

EY Przedsiębiorca Roku 2018

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

22 listopada podczas finałowej gali EY Przedsiębiorca Roku 2018 został wyłoniony zwycięzca. Prezes Voicetel, Dawid Wójcicki walczył w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność

EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Voicetel Communications,  Dawid Wójcicki znalazł się wśród 14 finalistów 16 edycji konkursu EY Przedsiębiorca Roku, w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność