Voicetel Communications na 22 Konferencji WallStreet

PREZENTACJA PROFILU SPÓŁKI VOICETEL NA WALLSTREET

Konferencja WallStreet, która od dwudziestu dwóch lat organizowana jest przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych, to jedno z najważniejszych wydarzeń rynku kapitałowego w Europie Środkowej. To także najważniejsze spotkanie inwestorów indywidualnych, przedsiębiorców, startupów oraz przedstawicieli rynku finansowego w Polsce.

Trzy intensywne dni debat, wystąpień, licznych dyskusji oraz rozmów ekspertów, ekonomistów, przedsiębiorców oraz inwestorów na temat bieżących wydarzeń w polskiej i światowej gospodarce oraz na rynku kapitałowym. To także znakomita okazja do poszerzenia wiedzy o doświadczenia najlepszych ekspertów oraz do nawiązania relacji biznesowych.

Konferencja odbyła się 25-27 maja, w hotelu Gołębiewskim, w Karpaczu, a wzięło w niej udział ponad 1000 uczestników, blisko 100 spółek giełdowych, przedsiębiorcy, startupy, inwestorzy oraz elita polskich ekonomistów, analityków i zarządzających, w tym m.in. prof. Sebastian Buczek, Rafał Glinicki, dr Paweł Szczepanik, dr Jacek Welc, Wojciech Białek, Sławomir Panasiuk, Krzysztof Kolany i wiele innych znakomitych postaci rynków finansowych. Pośród prelegentów znalazł się także Szczepan Bentyn, który jako głos młodego pokolenia mówił o kryptowalutach.

W swojej historii Konferencja WallStreet zdobyła kilkanaście tysięcy zadowolonych uczestników oraz świetne recenzje środowiska rynku kapitałowego. Nie samą giełdą żyje rynek, dlatego Gala Herosów Rynku Kapitałowego oraz koncert Anity Lipnickiej & The Hats zwieńczyły przepełniony program merytoryczny.

Voicetel Communications również zaprezentował się na WallStreet. Prezes Dawid Wójcicki podczas prezentacji przedstawił profil spółki, w którym można było między innymi zapoznać się z technologią Brilliance, polityką sprzedażową, założeniami dotyczącymi wolumenów sprzedaży 2018-2020 i strategią Voicetel Communications.  Każdy z uczestników miał szansę przetestować i poznać Diallę (automatyczną konsultantkę) w specjalnie przygotowanej budce. Można było stworzyć profil własnej firmy, sprawdzić na czym polega automatyzacja i przekonać się, że z robotem można komunikować się niemal tak samo, jak z człowiekiem.

Jesteśmy dumni, że mogliśmy uczestniczyć w tak prestiżowej konferencji.

Wszelkie szczegóły dotyczące wydarzenia, program, sylwetki prelegentów dostępne są na stronie www.wallstreet.org.pl

Konkurs Mixx Awards

Lydia wyróżniona brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

Robot Lydia, rozwiązanie Voicetel Communications i Web2Metrics otrzymał brązową statuetkę w konkursie Mixx Awards podczas gali finałowej