Voicetel Communications na 22 Konferencji WallStreet

PREZENTACJA PROFILU SPÓŁKI VOICETEL NA WALLSTREET

Konferencja WallStreet, która od dwudziestu dwóch lat organizowana jest przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych, to jedno z najważniejszych wydarzeń rynku kapitałowego w Europie Środkowej. To także najważniejsze spotkanie inwestorów indywidualnych, przedsiębiorców, startupów oraz przedstawicieli rynku finansowego w Polsce.

Trzy intensywne dni debat, wystąpień, licznych dyskusji oraz rozmów ekspertów, ekonomistów, przedsiębiorców oraz inwestorów na temat bieżących wydarzeń w polskiej i światowej gospodarce oraz na rynku kapitałowym. To także znakomita okazja do poszerzenia wiedzy o doświadczenia najlepszych ekspertów oraz do nawiązania relacji biznesowych.

Konferencja odbyła się 25-27 maja, w hotelu Gołębiewskim, w Karpaczu, a wzięło w niej udział ponad 1000 uczestników, blisko 100 spółek giełdowych, przedsiębiorcy, startupy, inwestorzy oraz elita polskich ekonomistów, analityków i zarządzających, w tym m.in. prof. Sebastian Buczek, Rafał Glinicki, dr Paweł Szczepanik, dr Jacek Welc, Wojciech Białek, Sławomir Panasiuk, Krzysztof Kolany i wiele innych znakomitych postaci rynków finansowych. Pośród prelegentów znalazł się także Szczepan Bentyn, który jako głos młodego pokolenia mówił o kryptowalutach.

W swojej historii Konferencja WallStreet zdobyła kilkanaście tysięcy zadowolonych uczestników oraz świetne recenzje środowiska rynku kapitałowego. Nie samą giełdą żyje rynek, dlatego Gala Herosów Rynku Kapitałowego oraz koncert Anity Lipnickiej & The Hats zwieńczyły przepełniony program merytoryczny.

Voicetel Communications również zaprezentował się na WallStreet. Prezes Dawid Wójcicki podczas prezentacji przedstawił profil spółki, w którym można było między innymi zapoznać się z technologią Brilliance, polityką sprzedażową, założeniami dotyczącymi wolumenów sprzedaży 2018-2020 i strategią Voicetel Communications.  Każdy z uczestników miał szansę przetestować i poznać Diallę (automatyczną konsultantkę) w specjalnie przygotowanej budce. Można było stworzyć profil własnej firmy, sprawdzić na czym polega automatyzacja i przekonać się, że z robotem można komunikować się niemal tak samo, jak z człowiekiem.

Jesteśmy dumni, że mogliśmy uczestniczyć w tak prestiżowej konferencji.

Wszelkie szczegóły dotyczące wydarzenia, program, sylwetki prelegentów dostępne są na stronie www.wallstreet.org.pl

Spotkanie dla Inwestorów Indywidualnych

Voicetel z Inwestorami Indywidualnymi

Voicetel Communications S.A. zorganizował spotkanie z Inwestorami Indywidualnymi 27 września 2018 r. w Warszawie, w Golden Floor Tower.

Lydia wyróżniona w kategorii: Digital Marketing - innowacja internetowa.

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications wyróżniony

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył wyróżnienie w konkursie Golden Arrow, w kategorii: Digital Marketing - Innowacja Internetowa.

Altar oraz Voicetel partnerami

Altar podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel

Altar, dostawca systemu Contact Center, podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel – liderem technologicznym rozwiązań klasy conversational AI.