Voicetel Communications na 22 Konferencji WallStreet

PREZENTACJA PROFILU SPÓŁKI VOICETEL NA WALLSTREET

Konferencja WallStreet, która od dwudziestu dwóch lat organizowana jest przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych, to jedno z najważniejszych wydarzeń rynku kapitałowego w Europie Środkowej. To także najważniejsze spotkanie inwestorów indywidualnych, przedsiębiorców, startupów oraz przedstawicieli rynku finansowego w Polsce.

Trzy intensywne dni debat, wystąpień, licznych dyskusji oraz rozmów ekspertów, ekonomistów, przedsiębiorców oraz inwestorów na temat bieżących wydarzeń w polskiej i światowej gospodarce oraz na rynku kapitałowym. To także znakomita okazja do poszerzenia wiedzy o doświadczenia najlepszych ekspertów oraz do nawiązania relacji biznesowych.

Konferencja odbyła się 25-27 maja, w hotelu Gołębiewskim, w Karpaczu, a wzięło w niej udział ponad 1000 uczestników, blisko 100 spółek giełdowych, przedsiębiorcy, startupy, inwestorzy oraz elita polskich ekonomistów, analityków i zarządzających, w tym m.in. prof. Sebastian Buczek, Rafał Glinicki, dr Paweł Szczepanik, dr Jacek Welc, Wojciech Białek, Sławomir Panasiuk, Krzysztof Kolany i wiele innych znakomitych postaci rynków finansowych. Pośród prelegentów znalazł się także Szczepan Bentyn, który jako głos młodego pokolenia mówił o kryptowalutach.

W swojej historii Konferencja WallStreet zdobyła kilkanaście tysięcy zadowolonych uczestników oraz świetne recenzje środowiska rynku kapitałowego. Nie samą giełdą żyje rynek, dlatego Gala Herosów Rynku Kapitałowego oraz koncert Anity Lipnickiej & The Hats zwieńczyły przepełniony program merytoryczny.

Voicetel Communications również zaprezentował się na WallStreet. Prezes Dawid Wójcicki podczas prezentacji przedstawił profil spółki, w którym można było między innymi zapoznać się z technologią Brilliance, polityką sprzedażową, założeniami dotyczącymi wolumenów sprzedaży 2018-2020 i strategią Voicetel Communications.  Każdy z uczestników miał szansę przetestować i poznać Diallę (automatyczną konsultantkę) w specjalnie przygotowanej budce. Można było stworzyć profil własnej firmy, sprawdzić na czym polega automatyzacja i przekonać się, że z robotem można komunikować się niemal tak samo, jak z człowiekiem.

Jesteśmy dumni, że mogliśmy uczestniczyć w tak prestiżowej konferencji.

Wszelkie szczegóły dotyczące wydarzenia, program, sylwetki prelegentów dostępne są na stronie www.wallstreet.org.pl

Lydia wyróżniona w kategorii: Digital Marketing - innowacja internetowa.

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications wyróżniony

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył wyróżnienie w konkursie Golden Arrow, w kategorii: Digital Marketing - Innowacja Internetowa.

Altar oraz Voicetel partnerami

Altar podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel

Spółka Altar, dostawca systemu contact center, podpisała umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel Communications S.A. – liderem technologicznym rozwiązań klasy conversational AI, które pozwalają na inteligentną, automatyczną obsługę klienta.

Partnerstwo Technologiczne

Spółka Technologiczna Systell oficjalnym partnerem Voicetel

Poznańska spółka technologiczna Systell, dostawca systemu Systell Contact Center, została oficjalnym partnerem firmy Voicetel Communications.