16 – 17 października, Voicetel Communications na Customer Congress

Nasza firma jako lider na polskim rynku w obszarze technologii smart speech została zaproszona do współpracy przez Customer Congress 2017. Dawid Wójcicki, Prezes Zarządu Voicetel Communications opowiadał  o tym, jak nasza autorska technologia Brilliance™ pozwala rozwiązywać tradycyjne problemy telefonicznego kontaktu z klientem, gdzie w szczególności znajdzie zastosowanie, oraz jakie łącznie korzyści pozwoli osiągnąć firmom i ich klientom.

Customer Congress – czyli największe wydarzenie o obsłudze klienta w Polsce!

• Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta z osobami odpowiedzialnymi za budowanie i wdrożenie strategii obsługi klienta w firmach
  • Rozmowy o trendach w obsłudze klienta, zmianach w procesach obsługi klienta, innowacyjnych narzędziach i rozwiązaniach, dobrych praktykach oraz o tym czym klienci nieustannie nas zaskakują …
  • 300 uczestników zajmujących się na co dzień doskonaleniem procesu obsługi klienta i poszukujących nowych inspiracji w tym obszarze

Wydarzenie w temacie obsługi klienta zostało zrealizowane 10 rok z rzędu. Podczas wydarzeń zostają poruszane takie tematy jak:  procesy obsługi klienta, siła telemarketingu, efektywny call center i contact center, oraz ewolucja w procesach obsługi klienta.

Customer Congress było też okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń wśród menedżerów odpowiedzialnych za budowanie i wdrożenie strategii obsługi klienta. Podczas dwóch dni Customer Congress zaproponował kilkanaście wystąpień ekspertów i praktyków. Dawid Wójcicki poza wystąpieniem podczas pierwszego dnia, wziął udział w panelu dyskusyjnym zatytułowanym  “Robot i człowiek – czy możliwa jest symbioza”.
Przypomnijmy, że Dawid Wójcicki we wrześniu b.r. został uznany za jednego  z 25 najważniejszych osób w branży call center w Polsce.

Lydia wyróżniona w kategorii: Digital Marketing - innowacja internetowa.

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications wyróżniony

Bankowy Telebot od Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył wyróżnienie w konkursie Golden Arrow, w kategorii: Digital Marketing - Innowacja Internetowa.

Altar oraz Voicetel partnerami

Altar podpisał umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel

Spółka Altar, dostawca systemu contact center, podpisała umowę o współpracy partnerskiej z Voicetel Communications S.A. – liderem technologicznym rozwiązań klasy conversational AI, które pozwalają na inteligentną, automatyczną obsługę klienta.

Partnerstwo Technologiczne

Spółka Technologiczna Systell oficjalnym partnerem Voicetel

Poznańska spółka technologiczna Systell, dostawca systemu Systell Contact Center, została oficjalnym partnerem firmy Voicetel Communications.