Lydia z brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

TeleBot (Lydia) stworzony przez firmę Web2Metrics i Voicetel Communications zdobył brązową statuetkę w konkursie Mixx Awards w kategorii Innovation.

Konkurs Mixx Awards jest organizowany przez IAB Polska. Warunkiem udziału jest zrealizowanie kampanii wykorzystującej co najmniej jeden kanał digital. Jury oceniało zgłoszone kampanie całościowo – biorąc pod uwagę zarówno strategię, kreację, wykonanie i wykorzystanie mediów, jak również rezultaty, w tym zwrot z inwestycji.
Do konkursu zgłoszono ponad 14 tys. projektów w 16 kategoriach. Bot wykorzystywany był przez Bank Credit Agricole do zwiększenia efektywności kampanii kredytu gotówkowego. Nie jest to pierwsze wyróżnienie, jakie otrzymała Lydia – zdobyła już nagrodę Innovation 2018 w konkursie zorganizowanym przez Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR oraz wyróżnienie w konkursie Golden Arrow.

Pełna lista nagrodzonych znajduje się pod tym linkiem: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mixx-awards-2018-najwiecej-nagrod-dla-gong-havas-media-i-ikea-z-wyroznieniami.

Voicetel Communications na Customer Congress

Największe wydarzenie dotyczące obsługi klienta w Polsce!

Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta. Rozmowy o trendach, zmianach, innowacyjnych narzędziach i najnowszych rozwiązaniach. Zobaczcie naszą relacje z wydarzenia z aktywnym udziałem Dawida Wójcickiego.

Voicetel z najzdolniejszymi uczniami z Pomorza

W jakie sfery życia wejdzie sztuczna inteligencja?

18 listopada uczestniczyliśmy na Politechnice Gdańskiej w I Konferencji Uczniowskiej "Zdolni z Pomorza". Najzdolniejszym uczniom z naszego regionu przybliżyliśmy tematy związane ze sztuczną inteligencją.

Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce.

W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.