50 Najbardziej Kreatywnych w Biznesie

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.

Lydia nagrodzona złotem w konkursie INNOVATION 2018

Robot Telemarketingowy Nagrodzony

TeleBot banku Credit Agricole czyli instancja systemu Lydia (oferowanego przez firmę Web2Metrics) przygotowana w oparciu o technologię Brilliance zdobyła Złoto w konkursie Innovation.

25 najważniejszych osób w contact center

Serdecznie gratulujemy wszystkim, którzy znaleźli się w zestawieniu.

Co roku redakcja CCNews przygotowuje listę 25 najważniejszych osób w branży contact center w Polsce. Prezes Voicetel Communications, Dawid Wójciki kolejny raz znalazł się w tym zestawieniu.