50 Najbardziej Kreatywnych w Biznesie

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.

Voicetel z najzdolniejszymi uczniami z Pomorza

W jakie sfery życia wejdzie sztuczna inteligencja?

18 listopada uczestniczyliśmy na Politechnice Gdańskiej w I Konferencji Uczniowskiej "Zdolni z Pomorza". Najzdolniejszym uczniom z naszego regionu przybliżyliśmy tematy związane ze sztuczną inteligencją.

Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce.

W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.