50 Najbardziej Kreatywnych w Biznesie

Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca.29 stycznia 2018 została uroczyście zainaugurowana 8. edycja 50. Najbardziej Kreatywnych w Biznesie. Podczas uroczystości inauguracyjnej na 38 piętrze warszawskiego The Spire zebrało się ponad stu znakomitych gości: osobistości biznesu, członków kapituły, managerów najwyższego szczebla, zwycięzców poprzednich edycji. Inauguracja była transmitowana on-line, pojawili się patroni medialni, dzięki którym relacja szeroko obiegła świat, m.in. za pośrednictwem serii wywiadów TVN BiS. Uroczysta gala wyłaniająca tegorocznych zwycięzców odbędzie się z początkiem czerwca. Czytaj dalej

Lydia nagrodzona złotem w konkursie INNOVATION 2018

Robot Telemarketingowy Nagrodzony

TeleBot banku Credit Agricole czyli instancja systemu Lydia (oferowanego przez firmę Web2Metrics) przygotowana w oparciu o technologię Brilliance zdobyła Złoto w konkursie Innovation.

Unf**k bots by Voicetel Communications

Testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania.

Jednym z celów Unf**k bots jest zmiana podejścia architektów tworzących rozwiązania z kategorii obsługi klienta na podejście skupione na customer experience.

Mixx Awards

Lydia z brązową statuetką w konkursie Mixx Awards

27 i 28 maja 2019 roku w samym centrum Warszawy miało miejsce największe wydarzenie branży customer care i call center w Polsce.