Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

EY Przedsiębiorca Roku to jedyna tej rangi, międzynarodowa inicjatywa promująca najlepszych przedsiębiorców – w konkursie biorą udział przedstawiciele firm z niemalże 60 państw.

Prezes Voicetel Communications, Dawid Wójcicki znalazł się wśród 14 finalistów z Polski i zdobył nominację w kategorii Nowe Technologie / Innowacyjność. Wydarzenie miało na celu nagrodzenie twórców polskich firm, którzy zmieniają otoczenie, czym wpływają na rozwój gospodarczy Polski. W skład Jury wchodziły wybitne osobowości biznesu, w tym laureaci poprzednich edycji konkursu. 16 polską edycję konkursu wygrał Doktor Filip Granek, założyciel spółki XTPL i twórca innowacyjnej w skali globalnej technologii umożliwiającej ultraprecyzyjny druk nanomateriałów. Poniżej lista 11 finalistów 16 edycji EY Przedsiębiorca Roku:

• Bartłomiej Skrzydlewski, Amplus
  • Wiesław Żyznowski, Mercator Medical
  • Adam Mokrysz, Mokate
  • Wiktor Schmidt i Jakub Filipowski, Netguru
  • Paweł Gurgul i Wojciech Gurgul, PGS Software
  • Krzysztof Kostowski, PlayWay
  • Edward Bajko, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
  • Jarosław Królewski, Synerise
  • Michał Grams i Paweł Brach, TogetherData
  • Dawid Wójcicki, Voicetel Communications
  • Filip Granek, XTPL

Więcej informacji o konkursie: https://przedsiebiorcaroku.pl/news/finalisci-16-edycji-konkursu-ey-przedsiebiorca-roku/

Spotkanie Voicetel z Inwestorami Indywidualnymi

27 września w Warszawie odbyło się spotkanie Voicetel Communications S.A. z grupą inwestorów indywidualnych zrzeszonych w Stowarzyszeniu Inwestorów Indywidualnych.

Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce.

W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.

Voicetel Communications na Customer Congress

Największe wydarzenie dotyczące obsługi klienta w Polsce!

Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta. Rozmowy o trendach, zmianach, innowacyjnych narzędziach i najnowszych rozwiązaniach. Zobaczcie naszą relacje z wydarzenia z aktywnym udziałem Dawida Wójcickiego.