Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.

Pod uwagę brano firmy, które złożyły sprawozdanie finansowe do KRS. Analitycy Bisnode Polska wycenili przedsiębiorstwa, stosując znaną i bardzo cenioną metodę szwajcarską. Voicetel Communications S.A. uplasowało się na 6. miejscu w województwie mazowieckim, a 29 w całym kraju w kategorii firm, których przychody ze sprzedaży w 2017 roku wynosiły od 5 do 50 mln złotych.

Z tej okazji, 6 czerwca w Hotelu Raffles w Warszawie odbyła się gala, podczas której wręczone zostały nagrody dla firm z województw mazowieckiego i podlaskiego, w której mieliśmy zaszczyt wziąć udział. Jesteśmy niezwykle dumni, że dzięki naszej ciężkiej pracy i innowacyjnymi rozwiązaniom udało nam się osiągnąć tak wielki sukces! Serdecznie gratulujemy pozostałym laureatom.

Pełny ranking Diamentów Forbesa znajduje się pod tym linkiem: https://www.forbes.pl/diamenty/2019

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.

Voicetel Communications partnerem konferencji

Technologia Brilliance™ dla branży medycznej

Ustandaryzowanie procesu obsługi i komunikacji telefonicznej w przychodniach lekarskich. Potwierdzanie wizyt lekarskich z możliwością określenia nowego terminu – w firmach branży medycznej.

Voicetel Communications na Customer Congress

Największe wydarzenie dotyczące obsługi klienta w Polsce!

Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta. Rozmowy o trendach, zmianach, innowacyjnych narzędziach i najnowszych rozwiązaniach. Zobaczcie naszą relacje z wydarzenia z aktywnym udziałem Dawida Wójcickiego.