Voicetel na konferencji WallStreet

25-27 maja w Karpaczu odbyła się dwudziesta druga konferencja WallStreet – największe spotkanie inwestorów indywidualnych oraz podmiotów związanych z rynkiem kapitałowym w tej części Europy zorganizowane przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wzięło w nim udział ponad 1000 uczestników, a swoje wystąpienia zaprezentowało ponad 40 prelegentów. Gościem specjalnym wydarzenia był dr Leszek Czarnecki.

Firmę Voicetel Communications zaprezentował Prezes Dawid Wójcicki, który mówił m.in. o autorskiej technologii Brilliance, zintegrowanej platformie Esense, planach rozwojowych Spółki, polityce sprzedażowej oraz o dystrybucji produktów outbound.

Szczegółowy plan konferencji, lista prelegentów i tematy wystąpień dostępne pod linkiem: https://www.sii.org.pl/11959/edukacja-i-analizy/wallstreet/konferencja-wallstreet-22.html

Nowy produkt Voicetel Communications - Maya™

Kampanie telefoniczne do tysięcy klientów

Automatyzacja telefonicznej obsługi połączeń wychodzących bez wysokich kosztów, długich przygotowań i zespołu konsultantów oraz prawie dwukrotnie zwiększona efektywność w ocieplaniu leadów - sprawdź.

Event #GdzieJestDialla

Przełomowe wydarzenie w branży Conversational AI

22 marca zorganizowaliśmy event #GdzieJestDialla, to było przełomowe wydarzenie w branży Conversational AI.

Voicetel Communications na Customer Congress

Największe wydarzenie dotyczące obsługi klienta w Polsce!

Spotkanie liderów rynku usług i rozwiązań w obszarze obsługi klienta. Rozmowy o trendach, zmianach, innowacyjnych narzędziach i najnowszych rozwiązaniach. Zobaczcie naszą relacje z wydarzenia z aktywnym udziałem Dawida Wójcickiego.