Voicetel na konferencji WallStreet

25-27 maja w Karpaczu odbyła się dwudziesta druga konferencja WallStreet – największe spotkanie inwestorów indywidualnych oraz podmiotów związanych z rynkiem kapitałowym w tej części Europy zorganizowane przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wzięło w nim udział ponad 1000 uczestników, a swoje wystąpienia zaprezentowało ponad 40 prelegentów. Gościem specjalnym wydarzenia był dr Leszek Czarnecki.

Firmę Voicetel Communications zaprezentował Prezes Dawid Wójcicki, który mówił m.in. o autorskiej technologii Brilliance, zintegrowanej platformie Esense, planach rozwojowych Spółki, polityce sprzedażowej oraz o dystrybucji produktów outbound.

Szczegółowy plan konferencji, lista prelegentów i tematy wystąpień dostępne pod linkiem: https://www.sii.org.pl/11959/edukacja-i-analizy/wallstreet/konferencja-wallstreet-22.html

Nowy produkt Voicetel Communications - Maya™

Kampanie telefoniczne do tysięcy klientów

Automatyzacja telefonicznej obsługi połączeń wychodzących bez wysokich kosztów, długich przygotowań i zespołu konsultantów oraz prawie dwukrotnie zwiększona efektywność w ocieplaniu leadów - sprawdź.

Konferencja domu maklerskiego Millennium "Sektor IT na GPW"

Oferta produktowa, strategia i planowane etapy rozwoju.

Spotkanie Prezesa Zarządu Voicetel Communications  z inwestorami instytucjonalnymi oraz prywatnymi. Dawid Wójcicki przybliżył profil działalności firmy oraz przedstawił długofalową strategię rozwoju.

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.