Voicetel na konferencji WallStreet

25-27 maja w Karpaczu odbyła się dwudziesta druga konferencja WallStreet – największe spotkanie inwestorów indywidualnych oraz podmiotów związanych z rynkiem kapitałowym w tej części Europy zorganizowane przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wzięło w nim udział ponad 1000 uczestników, a swoje wystąpienia zaprezentowało ponad 40 prelegentów. Gościem specjalnym wydarzenia był dr Leszek Czarnecki.

Firmę Voicetel Communications zaprezentował Prezes Dawid Wójcicki, który mówił m.in. o autorskiej technologii Brilliance, zintegrowanej platformie Esense, planach rozwojowych Spółki, polityce sprzedażowej oraz o dystrybucji produktów outbound.

Szczegółowy plan konferencji, lista prelegentów i tematy wystąpień dostępne pod linkiem: https://www.sii.org.pl/11959/edukacja-i-analizy/wallstreet/konferencja-wallstreet-22.html

Mistrzowie Efektywnej Obsługi Klienta

Dialog - czyli nie każdy prostokąt jest kwadratem

17 kwietnia 2018r uczestniczyliśmy w konferencji "Mistrzowie Efektywnej Obsługi Klienta". Pojawiliśmy się tam na zaproszenie firmy Altar.

Event #GdzieJestDialla

Przełomowe wydarzenie w branży Conversational AI

22 marca zorganizowaliśmy event #GdzieJestDialla, to było przełomowe wydarzenie w branży Conversational AI.

Finał EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

EY Przedsiębiorca Roku to jedyna tej rangi, międzynarodowa inicjatywa promująca najlepszych przedsiębiorców – w konkursie biorą udział przedstawiciele firm z niemalże 60 państw.