Voicetel na konferencji WallStreet

25-27 maja w Karpaczu odbyła się dwudziesta druga konferencja WallStreet – największe spotkanie inwestorów indywidualnych oraz podmiotów związanych z rynkiem kapitałowym w tej części Europy zorganizowane przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wzięło w nim udział ponad 1000 uczestników, a swoje wystąpienia zaprezentowało ponad 40 prelegentów. Gościem specjalnym wydarzenia był dr Leszek Czarnecki.

Firmę Voicetel Communications zaprezentował Prezes Dawid Wójcicki, który mówił m.in. o autorskiej technologii Brilliance, zintegrowanej platformie Esense, planach rozwojowych Spółki, polityce sprzedażowej oraz o dystrybucji produktów outbound.

Szczegółowy plan konferencji, lista prelegentów i tematy wystąpień dostępne pod linkiem: https://www.sii.org.pl/11959/edukacja-i-analizy/wallstreet/konferencja-wallstreet-22.html

Voicetel vs. epidemia COVID-19

Zwiększona liczba zapytań klientów oraz szybki wzrost infrastruktury w wyniku epidemii COVID-19

Z chwilą pojawienia się pierwszych doniesień o ograniczeniach w funkcjonowaniu firm w tym także zespołów contact center, potrzeby klientów Voicetel na wolumeny obsługi voicebotami znacząco wzrosły.

Spotkanie Voicetel z Inwestorami Indywidualnymi

27 września w Warszawie odbyło się spotkanie Voicetel Communications S.A. z grupą inwestorów indywidualnych zrzeszonych w Stowarzyszeniu Inwestorów Indywidualnych.

Diamenty Forbesa 2019

Ranking Diamentów Forbesa to zestawienie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce.

W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość.