Voicetel na konferencji WallStreet

25-27 maja w Karpaczu odbyła się dwudziesta druga konferencja WallStreet – największe spotkanie inwestorów indywidualnych oraz podmiotów związanych z rynkiem kapitałowym w tej części Europy zorganizowane przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wzięło w nim udział ponad 1000 uczestników, a swoje wystąpienia zaprezentowało ponad 40 prelegentów. Gościem specjalnym wydarzenia był dr Leszek Czarnecki.

Firmę Voicetel Communications zaprezentował Prezes Dawid Wójcicki, który mówił m.in. o autorskiej technologii Brilliance, zintegrowanej platformie Esense, planach rozwojowych Spółki, polityce sprzedażowej oraz o dystrybucji produktów outbound.

Szczegółowy plan konferencji, lista prelegentów i tematy wystąpień dostępne pod linkiem: https://www.sii.org.pl/11959/edukacja-i-analizy/wallstreet/konferencja-wallstreet-22.html

Unf**k bots by Voicetel Communications

Testujemy i analizujemy pojawiające się na rynku rozwiązania.

Jednym z celów Unf**k bots jest zmiana podejścia architektów tworzących rozwiązania z kategorii obsługi klienta na podejście skupione na customer experience.

Voicetel z najzdolniejszymi uczniami z Pomorza

W jakie sfery życia wejdzie sztuczna inteligencja?

18 listopada uczestniczyliśmy na Politechnice Gdańskiej w I Konferencji Uczniowskiej "Zdolni z Pomorza". Najzdolniejszym uczniom z naszego regionu przybliżyliśmy tematy związane ze sztuczną inteligencją.

Finał EY Przedsiębiorca Roku

Prezes Dawid Wójcicki w finale EY Przedsiębiorca Roku

EY Przedsiębiorca Roku to jedyna tej rangi, międzynarodowa inicjatywa promująca najlepszych przedsiębiorców – w konkursie biorą udział przedstawiciele firm z niemalże 60 państw.