Voicetel Communications partnerem konferencji “Systemy dla szpitali i placówek medycznych”

Konferencja odbyła się w dniu 26 października w Warszawie i została zorganizowana przez Polski Instytut Rozwoju Biznesu. Dawid Wójcicki w Golden Floor Tower przybliżył możliwość  przejęcia ruchu telefonicznego przez automatyczną asystentkę w placówce medycznej.

Brilliance™ została stworzona dla wielu branż

Nasza autorska technologia Brilliance™ umożliwia „zatrudnienie” w swojej firmie robota – w roli samodzielnego konsultanta telefonicznego, który może obsługiwać zarówno połączenia przychodzące, jak i wychodzące. Jest on w 100% niezależny od człowieka i może pracować nawet wtedy, gdy nikogo nie ma w biurze. Voicetel Communications S.A. jest liderem przełomowych rozwiązań smart speech, służących do obsługi automatycznego dialogu głosowego.

Inteligentny bot głosowy bazujący na technologii smart speech rozumie ludzką mowę, potrafi wnioskować i odczytywać informacje wyrażone nie wprost, a ukryte w kontekście wypowiedzi. Dzięki temu może zastąpić człowieka w większości procesów obsługi telefonicznej w wielu branżach.

Brilliance™ daje następujące możliwości:

• kompletny proces rejestracji pacjenta w przychodni,
  • obniżenie kosztów rejestracji,
  • usprawnienia proces rejestracji dla osób niedowidzących i niewidomych, oraz dla osób starszych,
  • skraca proces telefonicznej obsługi pacjentów,
  • zapewnienia 24-godzinnej obsługę telefoniczną.

6 urodziny Voicetel Communications!

Z okazji 6 urodzin życzymy Wam i sobie aby nasze drogi połączyły się, a sukces rósł po każdej stronie.

Firma Voicetel Communications powstała 11 grudnia 2012 roku, czyli dokładnie 6 lat temu. Założona została przez Dawida Wójcickiego i Krzysztofa Płachtę.

Nowy produkt Voicetel Communications - Maya™

Kampanie telefoniczne do tysięcy klientów

Automatyzacja telefonicznej obsługi połączeń wychodzących bez wysokich kosztów, długich przygotowań i zespołu konsultantów oraz prawie dwukrotnie zwiększona efektywność w ocieplaniu leadów - sprawdź.

Spotkanie Voicetel z Inwestorami Indywidualnymi

27 września w Warszawie odbyło się spotkanie Voicetel Communications S.A. z grupą inwestorów indywidualnych zrzeszonych w Stowarzyszeniu Inwestorów Indywidualnych.